Veelgestelde vragen

Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van FestiFairs. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact op via ons contactforumulier.

Blader ook door de algemene voorwaarden van FestiFairs B.V.: klik hier 

Ondanks de versoepelingen, verwachten we dat begin juli te vroeg is voor een groot popfestival.

Er is vanuit het kabinet nog altijd geen uitsluitsel onder welke voorwaarden festivals plaats kunnen vinden rond die datum. Daarnaast is de exacte invulling van het garantiefonds nog steeds onbekend, wat de voorbereiding bemoeilijkt. We hebben daarom moeten besluiten om Gelderpop nog eens door te schuiven. Het festival wordt verplaatst naar 25 september 2021! Het goede nieuws is dat we verwachten dat het festival in september plaats kan vinden zónder maatregelen zoals testen voor toegang.

De verschillende fases typeren de ticketrondes.

Fase 1 tickets zijn de eerste en daarom ook de goedkoopste. In de rondes die daarna volgen gaat de ticketprijs telkens wat omhoog. Hoe eerder je dus je kaarten koopt, hoe goedkoper je uit bent!

Let op: in welke fase jij jouw ticket hebt gekocht heeft dus niks te maken met jouw plek op het terrein. 

Heb jij jouw ticket bewaard voor de komende editie? Super! Jouw barcode blijft gewoon geldig aan de deur op 25 september 2021. Voor de zekerheid sturen we je jouw ticket in de maand voor het festival nogmaals op, dus mocht je deze momenteel kwijt zijn geen zorgen: je krijgt deze nog een keer van ons.

Heb jij jouw ticket van SuperHelden Festival bewaard voor Gelderpop? Jouw barcode blijft gewoon geldig aan de deur op 25 september 2021. Voor de zekerheid sturen we je jouw ticket in de maand voor het festival nogmaals op, dus mocht je deze momenteel kwijt zijn geen zorgen: je krijgt deze nog een keer van ons.

Je kan je voucher inzetten voor 25 september of nog bewaren voor de editie in 2022, 2023 of 2024. De keuze is dus aan jou! In de ticketshop kun je jouw vouchercode verzilveren. Blijft er geld over op jouw voucher? Dan kun je het overige tegoed  voor een andere editie inzetten. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bij betalen.  

Jouw vouchercode heb je van Your Ticket Provider vorig jaar direct in de mail gehad toen je keuze voor een voucher maakte. Ben je je code kwijt? Mail dan even naar info@yourticketprovider.nl

Na 30 juni zijn festivals weer toegestaan in Nederland en vanaf september verwacht het kabinet alle maatregelen los te kunnen laten. Maar mocht het niet door kunnen gaan vanwege corona komen we met een passende oplossing! Zoals het verplaatsen naar juli 2022. We zullen iedereen hier tijdig over informeren!

Tickets die zijn gekocht in 2021 vallen onder het garantiefonds van de overheid. Stel het festival kan niet doorgaan in 2021, dan heb je nog verschillende keuzeopties. Namelijk een donatie doen, een refund aanvragen, een voucher aanvragen of je ticket bewaren voor een volgende editie.

Tickets die zijn gekocht in 2020, daar zijn de keuzeopties al van gemaakt. Deze tickets vallen niet onder het garantiefonds en alle refunds zijn al aangevraagd. (Deze worden de maand na het festival uitgekeerd.) Mocht het festival niet door kunnen gaan dit jaar, dan worden alle tickets uit 2020 automatisch omgezet naar de eerstvolgende editie of kun je een voucher aanvragen.

We verwachten dat het festival in september plaats kan vinden zónder maatregelen zoals testen voor toegang.

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. 

Om de veiligheid te garanderen kun je helaas niet weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

Ben je je tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen via deze link

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via info@festifairs.nl

Op Gelderpop kun je eten en drinken halen met de hulp van festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 

Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar en alléén geldig op 25 september tot 00:00.

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO. 


Heb een allergie? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein.

Je kunt bij de EHBO rustig kolven! Hier is geen koelkastje aanwezig om de voeding in te bewaren. Wel kun je eventueel een koeltasje meenemen en de voeding in één van de kluisjes bewaren. 

Dat mag niet. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@festifairs.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Dat kan! Het terrein is deels van gras en deels van zand, maar je kan het zand makkelijk vermijden. Daarnaast zijn er ook mindervalide wc’s bij de EHBO.

Jazeker, we richten vlakbij het festivalterrein een speciale parkeerplaats voor je in. Kom je met de auto? Bestel dan online jouw parkeerticket of betaal deze in cash bij de parkeerwachter.