Bereikbaarheid

Per Auto

Recreatiegebied Zeumeren is goed bereikbaar vanwege de ligging aan de A1. Vanaf afslag 16 Voorthuizen is het nog enkele minuten rijden. Volg vanaf hier de borden “Parkeren Gelderpop.” Er is voldoende parkeergelegenheid op het recreatiegebied. Een parkeerticket koop je hier of bij de ingang van het parkeerterrein.

Per Fiets

Kom je uit de buurt? Pak dan lekker de fiets! Vermijd de file, bespaar benzine en bespaar parkeerkosten. Je kunt je fiets stallen in de (onbewaakte) fietsenstalling bij de entree. 

Per Trein

Doordat het festivalterrein dicht bij Station Barneveld Noord is gelegen is het zeer makkelijk om per OV af te reizen naar Gelderpop. Check 9292.nl voor actuele vertrektijden. Vanaf het station kun je met onze pendelbus naar het festivalterrein reizen. 

Kiss & Ride

Wordt je met de auto of een busje afgezet? Dit kan bij de kiss & ride! Volg zodra je in de buurt van het terrein komt de borden 'kiss&ride' en je komt hier terecht. Let op: kom je met een touringcar? Lees dan hieronder verder. 

Touringcar

Heb je met vrienden, familie of collega's zelf een touringcar geregeld? Deze kan parkeren op onze Touringcar-parking of je kan hier uitstappen waarna de touringcar weer verder gaat. Vanaf hier kun je gemakkelijk naar de bezoekers ingang lopen. Ook het ophalen kan vanaf dit punt. Volg zodra je in de buurt van het terrein komt de borden 'Touringcar-parking.'

Pendelbussen

Vanaf Station Barneveld Noord rijden gedurende de hele dag vanaf 11:30 speciaal ingezette pendelbussen van en naar het festivalterrein. Deze pendeldienst duurt slechts 5 minuten. Een pendelbusticket koop je hier! 

Hét zomerfestival van Gelderland!