Veelgestelde vragen

Lees ze hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van FestiFairs. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Blader ook door de algemene voorwaarden van FestiFairs B.V.: klik hier 

Tickets voor Gelderpop 2019 zijn nog niet te koop. De verkoop start binnenkort. Seintje krijgen zodra we starten? Zet jezelf dan hier op aanwezig en je krijgt een melding zodra je je kaartje kan bestellen. 

Ben je je tickets kwijtgeraakt of kun je deze niet terugvinden in de mail? Je kunt jouw tickets opnieuw opvragen via deze link

Denk aan het milieu voordat je jouw tickets print! We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon. Wanneer je het ticket toch graag print, dan kan dat natuurlijk ook.

De minimale leeftijd om het festival te betreden is 18 jaar! Het kan dat je bij de ingang van het evenement om geldige legitimatie wordt gevraagd (denk aan jouw rijbewijs, identiteitskaart of paspoort), dus neem deze met je mee. 

Graag! Neem vooral jouw (digitale) fototoestel en videocamera, GoPro of telefoon mee om de beste momenten vast te leggen. Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via info@festifairs.nl

Op Gelderpop kun je eten en drinken halen met de hulp van festivalmunten. Deze haal je bij de muntenkassa’s, waar je met pin of contant kunt betalen. 

Let wel op: de munten zijn niet inwisselbaar

Om de veiligheid te garanderen kun je helaas niet weg om later weer terug te komen. Gelukkig zorgen wij voor voldoende eten, drinken, muziek, loungeplekken en meer om het de hele dag vol te kunnen houden!

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving en medicijnoverzicht/doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden. 

Stuur je je gegevens liever niet op? Neem je documentatie dan mee naar de entree van het festival. Let wel: we kunnen je dan geen zekerheid bieden dat de medicatie mee naar binnen mag. Het is dan aan de beveiliging dit te beoordelen. 

Heb je een allergie? Stuur ook dan een mail naar info@festifairs.nl met een beschrijving. We kijken dan samen met jou naar de voedingsmogelijkheden op het eventterrein.

Dat mag niet. Gelukkig hebben we op het festivalterrein genoeg lekkers te koop, dus dat moet helemaal goedkomen.

De enige uitzondering hierop is als je een bepaalde voedselallergie hebt. Is dat het geval, stuur ons dan een berichtje via info@festifairs.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Je ontvangt van ons bericht met een akkoord per mail, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Dat kan! Het terrein is van gras en daardoor prima begaanbaar in een rolstoel. Daarnaast zijn er ook invalide wc’s bij de EHBO.

Jazeker, we richten vlakbij het festivalterrein een speciale parkeerplaats voor je in. Kom je met de auto? Bestel dan online jouw parkeerticket of betaal deze in cash bij de parkeerwachter 6 juli. 

Wel: nog niet opgeblazen opblaaselementen, vlaggetjes, go-pro's, wegwerp camera's... oh, en deodorant sticks en soortgelijke producten als ze nog in de officiële verpakking zitten! Zonnebrand mag je mee het terrein op nemen (ook als de verpakking al eens open is geweest). Houd er echter rekening mee dat spay's en spuitbussen die zonnebrand onder hoge druk vernevelen NIET toegestaan zijn. 

Niet: Eigenlijk alles waarmee je jezelf of een ander kunt schaden... en nog wat andere dingen: Drugs, eigen eten en drinken (ook alcohol en snoep), elektronische sigaretten (mits de vloeistof in een afgeloten nieuwe, verpakking zit), selfie sticks, spuitbussen en parfumflesjes, geopende flessen met vloeibare inhoud, glas, plastic flessen, blik, bekers, koelboxen, vuurwerk, wapens (ook zakmessen en pepperspray), andere gevaarlijke voorwerpen, paraplu's, buggy's, stoelen, banken en tenten.

Wil je iets meenemen, maar staat het er niet tussen? Neem even contact met ons op via het contactformulier.